ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Reppos pumps εδρεύει στο ΒΙ.ΠΑ Πολυκάστρου.

Σε ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό κατασκευάζει και προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις στην άντληση νερού από το υπέδαφος.

• Υποβρύχιες Αντλίες (ανοξείδωτες – ορειχάλκινες – χυτοσιδηρές)
• Στροβιλοφόρες Αντλίες
• Φυγοκεντρικές Αντλίες
• Ηλεκτρικοί Πίνακες
• Σωλήνες – Σωληνομαστοί

Μετά από πολλές δεκαετίες επιτυχημένης πορείας στον Ελλαδικό χώρο η εταιρία επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στον εξαγωγικό τομέα ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες της αγοράς.

Από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα ακολουθώντας μια αναπτυξιακή πολιτική εξέλιξης, προσπαθεί συνεχώς για την αρίστη ποιότητα των μηχανημάτων της, όπου σε συνεργασία πάντα με τον πελάτη γίνεται η σωστή και επιθυμητή επιλογή.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Στοχεύοντας στην δυνατότητα ολοκληρωμένων λύσεων η Reppos Pumps εμπορεύεται μια μεγάλη γκάμα προιόντων όπως:.

• Υποβρύχιοι κινητήρες
• Κινητήρες επιφανείας
• Αντλίες Λυμάτων
• Φυγοκεντρικές Αντλίες
• Σωλήνες γεωτρήσεων U-PVC και μεταλλικές
• Σωλήνες Υπογείων Δικτύων και Αποχέτευσης

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Έχοντας στόχο την αξιοποίηση του υδροφόρου ορίζοντα είτε για Ύδρευση είτε για Άρδευση, ο Ρέππος Παντελής το 1975 ίδρυσε την εταιρία REPPOS pumps. Κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να την καταστήσει δυναμική και ανταγωνιστική. Με τις τεχνικές του γνώσεις και τις σωστές επιλογές δημιούργησε ένα προϊόν που το όνομα του αποτελεί εγγύηση μέχρι και σήμερα.

Το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς κατατάσσει την εταιρία μέσα στις σημαντικότερες της Ελλάδας με κύρια δραστηριότητα την Ύδρευση, Άρδευση και Αποχέτευση (Υποβρύχιες αντλίες, αντλίες λυμάτων, γεωτρήσεις κ.α.). Η εταιρία REPPOS pumps κινείτε σε υψηλά επιχειρησιακά επίπεδα και συνεχίζει δυναμικά την δημιουργική της πορεία επενδύοντας συνεχώς σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με μηχανολογικό εξοπλισμό για να εξασφαλίσει ποιοτική εξυπηρέτηση με τα πρότυπα διεθνών προδιαγραφών.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η Reppos Pumps συνεργάζεται με τους σημαντικότερους οίκους του τομέα μας και έχει καταφέρει να εμπορεύεται μια μεγάλη & πλήρη γκάμα προϊόντων ώστε να παρέχει την δυνατότητα ολοκληρωμένων λύσεων όπως είναι : Υποβρύχιες αντλίες, Στροβιλοφόρες αντλίες, Υποβρύχιοι ηλεκτροκινητήρες, Σωλήνες γεωτρήσεων και σωλήνες υποβρυχίων (χαλύβδινες και πλαστικές).

Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων μας, αυξήσαμε την παραγωγική μας ικανότητα και ταυτόχρονα το εργατικό μας δυναμικό. Ως συνέπεια του υπερσύγχρονου εξοπλισμού μας, η Reppos Pumps αναλαμβάνει εξολοκλήρου την κατασκευή και την εγκατάσταση ενός έργου, με ιδιαίτερη μελέτη και σχεδίαση από το αρχικό έως το τελικό στάδιο, καθώς παρέχει συντήρηση και τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση.

Η Reppos pumps έχει πιστοποιήσει όλα της τα προϊόντα με τα κατάλληλα συστήματα διασφάλισης ποιότητας, σύμφωνα με τα θεσμικά πλαίσια που ορίζει η Ε.Ε..

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Με τις τεχνικές μας γνώσεις και τις σωστές επιλογές δημιουργήσαμε ένα προϊόν που το όνομα του αποτελεί εγγύηση μέχρι και σήμερα. Εδώ και τόσες δεκαετίες συνεχίζουμε την παράδοση μας στην κατασκευή Υποβρυχίων αντλιών, Στροβιλοφόρων αντλιών και Ηλεκτρικών Πινάκων.

Με την συνεχώς αυξανόμενη επιτυχημένη πορεία στον ελλαδικό χώρο, η Reppos Pumps επεκτείνει την δραστηριότητα της και στον εξαγωγικό τομέα, ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες αγοράς.

H ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η εταιρία μας εδρεύει στο βιομηχανικό πάρκο Πολυκάστρου. Σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, προσφέρουμε άμεσα λύσεις στην άντληση νερού από το υπέδαφος, (είτε αφορά την ύδρευση, είτε την άρδευση).

Από το 1975 μέχρι και σήμερα ακολουθούμε την ίδια αναπτυξιακή πολιτική εξέλιξης, προσπαθώντας συνεχώς για την άριστη ποιότητα των μηχανημάτων μας, θέτοντας πάντα ως στόχο την επιθυμία του πελάτη.

Μέσα σε λίγα χρόνια καταφέραμε να την καταστήσουμε δυναμική και ανταγωνιστική.